onsdag 14. februar 2007

Pave eller klovn?...eller midt i mellom?En liten spørreundersøkelse.

Hva setter du pris på når du er på møte? Eller hva forventer du av en predikant og formidlingen av en preken?

Smak og behag!

Noen predikanter fenger deg mer enn andre, og noen klarer å formidle budskapet bedre enn andre. Noen setter pris på at predikanten har en humoristisk evne, andre liker det ikke. Noen liker grundig bibelutleggelser, andre liker litt lettere vitnesbyrd. Noen liker bibelhistorier, andre liker å høre om under og mirakler.

Man kan sikkert si,"alt til sin tid".

Hva synes du er viktig?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Som en pastor sa: " Noen vil ha alt på ett møte. Det blir som å putte alle typer ingredienser i samme suppe. Da smaker den alt og ingenting." Det er altså ikke snakk om enten grundig bibelundervisning eller lette vitnesbyrd. Men: Alt til sin tid.

Ole

Liv-Runa sa...

Hei Jon
Hyggelig med hilsen fra deg på bloggen min. Kjempemorsom blogg du har. Artig å lese...fikk ihvertfall frem smilet.Hils den skjønne kona di fra meg
Ha en fin helg
Hilsen Liv Runa

Rune sa...

Jeg liker hele spekteret, men har et krav: det må være matnyttig og relevant!

Anonym sa...

Jeg liker kristussentrert forkynnelse. All lære må utstråle fra bibelens kjerne og stjerne.
Forkynneren MÅ ha en levende Jesusrelasjon. uske T.L.Osborne på Livets Ord for mange år siden. Han pratet ikke om tegn, under og mirakler, men om hva Jesus betydde for ham personlig. Dette gjorde et DYPT inntrykk på meg og jeg glemmer det aldri.
Med all respekt for nødvendigheten av sunn og sterk bibelforkynnelse, det MÅ vi ha. Men når Full Gospel grunnleggeren Demos Shakarian talte om poteter, okser og meieridrift ble folk døpt i Den Hellige Ånd og Ild. Det blir ikke bedre mat i restauranten om man forandrer fasaden og innventaret.
Matens smak er synonymt med kokkens hjerte.Evangeliet består o kraft og ikke i ord...

Forøvrig et utfordrende spørsmål


Johan