måndag 26. februar 2007

Ryggsekktur til Sør-Øst Asia


I 1996 dro Gunn-Marit og jeg på en ryggsekktur til Sørøst Asia. Vi tok med oss minst mulig, og vi skulle se mest mulig på 2 1/2 måned. Vi dro til Thailand, Sør-Korea, Kina, Hong Kong, Macau, Malaysia, Indonesia og Singapore.
I Seul i Sør-Korea besøkte vi menigheten der David Yonggi Cho var pastor, og vi bodde på et av hotellene på Bønnefjellet utenfor byen, mot den Nord-Koreanske grensen.
På bildet ser dere et av menighetens kirkebygg, med de fire høyhusene rett bak som tilhører menigheten. Der har de avisbygget, kontorer og mye annet som trengs for å drive den store menigheten.
Bønnefjellet kan anbefales som reisemål. De sier at det er i snitt ca 3000 mennesker som er der å ber til Gud hver dag. Noen er der i lengre tid, andre i kortere tid, noen i fullstendig faste og andre i faste med litt potetgull ved siden av. Gunn-Marit kjenner en som gjorde det.
Du kommer inn på området på Victory Road, som kan liknes med Sarons Dal. Det var folk fra flere menigheter i Seul som var på Bønnefjellet, og det er ikke bare Yonggi Cho som har stor menighet i byen. Flere andre har over 100 000 medlemmer.
Vær velsignet i ditt bønneliv!

Ingen kommentarer: