torsdag 27. september 2007

Holygans FFK i mediabildet i F-B


Løs flokene ved dialogUenighet er til for å løses gjennom dialog. Ingen er tjent ved at Plankehaugen blir splittet.
Av Vidar Henriksen

Det mener Jon Kristiansen og Rune Carlsen – sentrale skikkelser i Holygans – en uavhengig kristen supporterklubb for FFK.
– Vi støtter fullt ut at folk skal synge og ha det moro under FFKs kamper, men vi er naturligvis ikke for regelbrudd. Men er det uenighet mellom folk må det være mulig å løse flokene og da gjennom dialog, synes de to ihuga supporterne.
– Partene i denne saken bør etter vår mening sette seg ned for å diskutere hvilke mål Plankehaugen skal jobbe mot og hvordan disse målene skal nås. Så vil de sikkert komme til enighet. For det viktigste i denne saken er ikke fordømmelse, men at folk kan samles for å heie frem FFK, sier de. Medlemskapet i Holygans er gratis og det er opp til medlemmene om de også er med i Plankehaugen.
– Flere av oss er medlemmer i Plankehaugen og så langt har vi kun gode er- faringer fra de fellesturene vi har deltatt på. Vi har verken dårlig erfaring med Plankehaugen eller BRH, poengterer Holygans støttespillere som har i underkant av 30 medlemmer.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Denne artikkelen er noe av det vakreste jeg har lest i FB på lenge. Sameksistens, dialog, solidaritet... Holygans trengs i et kaldt og grått samfunn! takk /H

Jon Erik Kristiansen sa...

Takk H! Det var godt du støtter oss i denne viktige saken. Tror at ett ord har mer å si enn tusen ord. Du gav oss hele 26 ord. Det skal du vite at jeg setter stor pris på.

Du skrev ikke "Keep up the good work", men jeg føyer det til selv. Synes det liksom manglet i ditt innlegg, for at det skulle få en snert :-)