torsdag 3. april 2008

FFK mini College

Jan Erik Audsen Leder FFK mini College og er ansatt i FFK der han er leder for FFK College som er et tilbud til på alle ungdomsskolene i Fredrikstad.
Dette treningsprogrammet med FFK mini College strekker seg fra 3. til 7. klasse, slik at FFK College tar over spillerne ut ungdomsskolen. Da kan spillerne få en 8-årig fotball opplæring tilpasset alder og nivå.

Jeg er med som hjelpetrener på to av disse tilbudene som finnes i Fredrikstad distriktet. Magnus og Fredrik er med på disse treningene også.
Utviklingen lar ikke vente på seg, med en filosofi at 1000-vis av ballberøringer hver trening med mottat, pasning og vendingsteknikker som de grunnleggende ferdighetene.
Den motoriske treningen er viktig og bruk av koordinasjonsstiger, stokker og ringer benyttes for å bedre motorikken og hurtigheten i spillernes bein.Dette er blitt mer viktig for norske fotballklubber de siste årene. Gode fotballspillere kan og må dyrkes frem.

3 kommentarer:

Anonym sa...

See please here

Anonym sa...

Flott tiltak! Vi her på Tørp er også glade for kunstgressbanen. Morro for ungæne å få spellæ ute hele året. Det er jo "tråki" med skiltet " Banen stengt. Styret."
Ole

Anonym sa...

See Please Here