måndag 19. januar 2009

Sosialistisk Venstre parti fortsetter korstoget mot Israel
Forbrukerboikott av Israel er Sosialistisk Venstre partis siste utspill mot Israel og deres krampaktige kamp mot Midt-østens eneste demokrati. Klikk her:http://www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-politikk/artikkel.php?artid=550348

"SV mener at det skal undersøkes om Israel begikk krigsforbrytelser under krigføringen i Gaza."
Spørsmålet blir også. Hva med Hamas? SV har ikke nevnt med ett eneste ord terrorangrep med raketter mot sivile, som bor utenfor det det kaller for okkupert område i Israel. De reiser ikke spørsmålet om Hamas også bør bli undersøkt. Da blir SVs utspill bare tragiskt og patetisk.

SV sier videre "Landsstyret fordømmer det de ser som Israels brudd på folkeretten.- Gjennom mange år har Israel fratatt palestinerne retten til et verdig liv. I et apartheidsystem som verden knapt har sett maken til, ydmykes, trakasseres og trues det palestinske folket, heter det i uttalelsen."

Apartheidsystem?
Palestina-araberne med Hamas, Hizbollha og PLO har angrepet og angriper jøder og oppfordrer til drap på jøder verden over, og det er apartheid og etnisk rensing i høyeste grad. Det nevner ikke SV med ett eneste ord.


SV krever at grensene mot Gaza umiddelbart åpnes for varer, forsyninger og nødhjelp. (+ bomber og raketter)
Men det som er også tilfellet er at om grensene åpnes mot Israel uten kontroll vil terrorangrepene med bomber som feilaktig blir kalt "selvmordsbomber" øke igjen i Tel Aviv og Jerusalem. Er det det SV ønsker, er Israel fientligheten så sterk innad i det fromme freds elskende partiet?
Egypt har stengt grensene totalt, hvorfor krever ikke SV at også Egypt skal åpne grensene sine mot Gaza. Gaza tilhørte jo Egypt før Israel tok området i krigen da de ble angrepet i 1972-73.

SV fortsetter å imponere i Midt-Østen med sin israelsfientlige holdning og aggresjon. Det virker som om ønsket og viljen til å se at det er en konflikt mellom to parter er totalt fraværende.

1 kommentar:

My Corner sa...

Kort, konsist og klart. Send dette innleget til Fredrikstad Blad. Det har vært mange, etter mitt syn, gode innleg der og jeg synes faktisk dette er det beste!!

God bless