tysdag 23. januar 2007

Dagen derpå.....

Etter gårdagens elleville feiring og begeistring over å ha blitt en blogger har hverdagen hentet meg inn. Det virker som om jeg har fått en "hangover", og bekymringene over hva folk skal mene om at jeg har blitt en blogger har begynt å komme.

Hvordan skal jeg nå oppføre meg?
Hva skal jeg skrive om?
Hva om jeg ikke klarer å leve opp til forventninge som jeg nå har fått?
Hvordan skal jeg kunne forklare det for mine "gamle venner" som enda ikke har forstått at blogg er tingen?

Jeg må bare stole på meg selv, ikke bry meg om hva andre sier. Jeg må bare heise rent flagg på arbeidsplassen, blant venner og blant familien. Jeg må bare være frimodig og sterk, har noen sagt til meg. Det rådet er ikke lett å følge, i allefall om de skulle komme til å stille kritiske spørsmål, spørsmål som jeg ikke kan svare på.

Jeg har tross alt ikke vært en blogger så lenge. Jeg får håpe på det beste, for jeg har tross alt truffet mange nye snille og hyggelige mennsker. og at jeg kan få komme inn på så mange linker som mulig.
Det verste for en ny blogger må jo være følelsen av å være alene, isolert og overlatt til seg selv, som et lite nyfødt barn....

3 kommentarer:

Rune sa...

Frykt ikke. Det ser allerede ut som om du mestrer bloggerlivet på en eksellent måte. Og når tvilen kommer, når dagene blir tunge... ja, da står vi der og gir deg den støtte du trenger, basert på vår noe lengre bloggerkarrierer :)

Lise M. Grandahl sa...

Velkommen som blogger. Skal sørge for å svinge innom siden din når jeg tar mine daglige "blogg-runder" ;)

Rune sa...

Har du vært innom glorydays i dag da Lise.... for i dag var det virkelig tøff kost for en sart sjel ;).... så etter denne tenker jeg du ikke engang revurderer å legge til linken på bloggen din ever again, hehe