onsdag 5. mars 2008

Islam - en trojansk hest i EU

Muslimer danner felles front i EU

Et nytt velorganisert råd for imamer som hevder å representere 50 millioner muslimer i Europa. Det er hva europeiske muslimer arbeider for. Kristeligt Dagblad forteller at dette vil øke islams betydning og innflytelse, og vil skje med fredelige midler.– Målet er at sikre muslimsk identitet og forberede muslimer på å spille en fremtredende og sivilisert rolle i deres europeiske hjemland, forteller en av Sveriges muslimske representanter.Islam er i dag et av de mest omdiskuterte emner i den offentlige debatt over hele Europa. Nå har omkring 100 toneangivende imamer på et møte i Bruxelles tatt det nye skrittet som kan gi muslimene enda større gjennomslagskraft og betydning i det europeiske samfunnet.Den europeiske forsamling for imamer og åndelige ledere har deltagere fra 29 land, spredt mellom Russland, Sverige og Storbritannia.Det blir forklart at forsamlingens mål er å sikre en organisasjon som koordinerer og kombinerer et arbeid som blir utført av muslimer i Europa.

Islam betyr underkastelse, og den som underkaster seg er muslim.

Selve islams vesen eller ånd er at mennesker skal underkaste seg dette regimet, man behøver ikke nødvendigvis bli muslim, men å legge seg under deres lover og regler.
Det er derfor det blir så mye vold og trusler pga karikaturtegningene av muhamed. Det er noen som ikke vil legge seg under dette regimet.


Interresant er det også å se hvor lite fokus som forfølgelsen av kristne får i media i Norge.
Kristne blir forfulgt av muslimer.Les artiklene her: http://www.k-s.no/

1 kommentar:

My Corner sa...

Generelt kan man si at Islam skremmer. (lukk øya!)

Så på et TV program i går om sharialovene som blir praktisert i afrika. Om en kvinne blir voldtatt blir hun "killet" dersom hun ikke skriker. Hvis det ikke er 4 mannlige vitner til udåden blir hun dømt uansett. En kvinnes vitnesbyrd har halv verdi.
Det arbeides for å praktisere sharialoven i England.

Fold hendene å se på!