fredag 6. mars 2009

Håpløse vinkling fra VG om terror fra Hamas mot Israel

Overskriften er i 6. mars utgaven til VG.
"Nye angrep mot Israel og Gaza ".

Da er det å forstå slik at Israel og Hamas blir begge angrepet, men den sier ingenting om hvem som angriper og hvem som må forsvare seg.
Etter "krigen i Gaza" har det vært stille i media om hva som egentlig skjedde før Israel gikk inn i Gaza og hva som skjedde da Israel gikk inn militært. Tapstallene som Hamas kommer med er missvisende og sprikende i forhold til "nøytrale kilder".

Nå som "våpenhvilen" er inngått har det på to måneder blitt skutt over 140 raketter fra Gaza inn i Israel. Israel bombet smuglertunneler uten å treffe befolkning for å sette en stopper eller stagnere importen av våpen til Gaza.

Israel har også på onsdag drept en leder for Islamsk Jihad og hans nestkommanderende drept i et israelsk flyangrep. Det er ledere for terrororganisasjonen og ikke slivile. Hamas har alltid sivilemål og jødiske familier som mål for sin grusomme terror.

Det er verdt å merke seg det at Den norske regjering med SV og Arbeiderpartiet ikke fordømmer det Hamaz nå gjør mot den israelske befolkning.1 kommentar:

Pål Pedersen sa...

Du må oppdatere broder ;-)